miercuri, 15 iulie 2009

Un prieten mai vechi - Erik Matei :)

Sunt sigura ca va amintiti de Erik-Matei, nepotelul meu si primul "model" pe care l-am publicat pe blog. Atunci Erik era tare mititel si abia invatase sa stea singur in fundulet. L-ati mai vazut intre timp in cateva aparitii- din ce in ce mai frumusel si simpatic, iar azi va prezint o selectie din cea mai recenta sedinta foto cu el.
Acum Erik are 10 luni, a invatat sa se ridice singur in picioare si chiar sa-si tina echilibrul, vrea sa fie tinut de manute si sa mearga peste tot, ii place sa exploreze tot in jurul lui sprijindu-se de orice si oricine ii este aproape, incepe sa spuna primele lui silabe si invata imediat tot ce se petrece in lumea asta mare.
Cu alte cuvinte - creste frumos si descopera lucruri noi cu fiecare zi care trece.










luni, 13 iulie 2009

Micuta printesa - fotografii cu Eva Maria in studio

Pe Eva Maria o cunoasteti dintr-o postare mai veche, de cand abia implinise 4 ani. Ati putut admira inca de atunci cochetaria ei si comportamentul de micuta starleta in fata aparatului de fotografiat.
Intre timp ea mi-a facut o vizita si la studio, unde a schimbat diferite tinute, a trecut pe la "machiaj", am facut conversatie si mi-a pozat ca un model profesionist. M-am convins atunci ca Evei ii plac tare mult personajele si printesele Disney - cu care si seamana in unele ipostaze.
Haideti sa vedem o selectie de fotografii, dintre care cateva pastreaza aerul "retro" - o caracteristica speciala a acestui mic model :)