vineri, 29 mai 2009

Maria Alexandra, papusica de portelan - castigatoare la concursul de pe Mami.ro

Maria Alexandra are 1 an si 1 luna si este una dintre cele doua castigatoare ale concursului organizat de Mami.ro, concurs unde a castigat o sedinta foto extinsa.
Si chiar este o papusica de portelan: e dulcica foc, are ochisori albastri si gene lungi, par carliontat si un zambet minunat, are rochita, pantofiori si bonetica asortate. Are obrajori roz si un nasuc mic mic, e delicata si fragila ca o jucarie pretioasa de portelan.
Maria e o fetita vesela si plina de viata si o iubeste mult de tot pe mami, dar trebuie sa recunoastem ca este topita dupa taticul ei, care ii este si un sprijin de nadejde in incercarea temerara de a invata sa mearga singurica.






Iat-o mai jos alaturi de mami si apoi impreuna cu tati (pe care tot nu l-a crutat de plans atunci cand a luat-o din leagan)

marți, 26 mai 2009

Mara - a Big Big girl in a big big world

Mara este genul de fetita stapana pe ea, serioasa si increzatoare in propriile-i forte. Are doar 3 anisori si abia din toamna va merge la gradinita, dar pare sa nu se teama de nimic, e curajoasa si gata sa descopere lumea asta mare si ciudata.
Pe langa gesturile si mimicile de "om mare" :) - foarte amuzante la o fetita atat de dragalasa - am vazut la Mara curiozitatea, inocenta si uimirea cu care studiaza oamenii si lucrurile din jurul ei.

Dar chiar si pentru o fetita independenta ca ea, cel mai bun refugiu este tot in bratele mamei - cu care Mara seamana tare mult.
Iata cateva fotografii cu una dintre cele mai cool fetite pe care le-am fotografiat pana acum:








miercuri, 20 mai 2009

Micuta Shirley Temple - sedinta foto cu Stefania

Am cunoscut o fetita care parca tocmai sosise dintr-un platou de filmare de la Hollywood din anii' 40. La doar 3 ani si jumatate, Stefania are dragalasenia, buclele si glamour-ul unei mici starlete de film. Pe langa faptul ca este frumusica foc, este cuminte, ascultatoare si foarte isteata.
Sper ca am reusit sa surprind in fotografiile de mai jos ceea ce am vazut la sedinta foto - expresiile dulci si cochetariile unei micute domnisoare, cu potential de mica actrita.